Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vi er Liberal Alliance Helsingør lokalforening.

Vores webstedsadresse er: https://www.liberalalliance-helsingoer.dk.

Datapolitik for Liberal Alliance Helsingør (GDPR)

Denne beskrivelse er lavet for at beskrive hvordan vi bruger og opbevarer data i Liberal Alliance Helsingør.

Data vi i Liberal Alliance Helsingør kan tilgå om vores medlemmer, findes kun i Liberal Alliance’s medlemssystem og bliver administreret af Liberal Alliances Sekretariat. Bestyrelsen i Liberal Alliance Helsingør har adgang til at se medlemsdata, men må ikke gemme disse data andre steder end hvad der er beskrevet her.

Hvem vi deler dine data med

Al kommunikation med medlemmerne i lokalforeningen foregår via det centrale medlemssystem på liberalalliance.dk eller MailChimp, som er en 3. Part som vi deler følgende data med: Fornavn, Efternavn, Mailadresse. Når og hvis du får et nyhedsbrev fra os vil du i mailen kunne afmelde dig og blive slettet fra maillisten såfremt du ønsker det. For at sikre data ikke bliver kompromitteret herfra bruger vi 2-step identifikation som fungere lidt ligesom NEM-ID.

Da vi ikke selv har data om dig liggende er det hos www.liberalalliance.dk du kan se, redigere eller få slettet dine data.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Vi bruger Google Analytics på denne hjemmeside så vi kan følge med i brugen af hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående

Så kontakt gerne vores formand på formand@liberalalliance-helsingoer.dk