Nicholas Just Villadsen

Født: 26. april 1970

Bopæl: Kvistgård

Opvokset: Gentofte

Civilstatus: Gift

Uddannelse: Soldat

Beskæftigelse: Tjenestegørende i forsvaret

Hvorfor stiller du op for dit parti og ikke et af de andre?

Da jeg altid har sat det enkelte menneskes ret til frihed højt, så er Liberal Alliance det eneste parti jeg føler mig rigtig hjemme i.

Hvad er Helsingørs største problem, og hvordan vil du løse det?

Systemtænkning, bureaukrati og dårlig ledelse har taget styringen mange steder i vores kommunale institutioner og i forvaltningen. Vi har brug for fornyelse og reformvenlige kræfter i byrådet, som reelt vil sætte de offentlige institutioner og ansatte fri.

Hvad er det bedste ved Helsingør?

Vi har en smuk kommune med massere af land, skov og skønne strande, samt en kulturhistorisk bymidte i Helsingør, som vi skal værne om.

Hvordan kan netop du som politiker gøre Helsingør bedre?

Jeg vil gerne som byrådspolitiker være med til at skabe en ny kultur i kommunen, hvor initiativ belønnes og “laden stå til” ikke accepteres. Hvor god ledelse er dagens orden, og hvor den enkelte medarbejder vurderes på sine meritter frem for på længden af sit ansættelsesforhold. Ansvaret skal gives tilbage til de faglige dygtige ansatte, der skaber velfærden, og velfærden skal måles på kvalitet frem for proces.

Hvad skal vælgerne passe på, når de sætter krydset?

Pas på og tænk dig om før i stemmer på det samme som sidst, måske er det tid til at du udfordre systemet, ryster bægeret og prøver noget nyt.

Læs meget mere på: justliberal-com.webnode.dk

Start typing and press Enter to search