Kira Danholm

Født: 1990

Bopæl: Snekkersten

Opvokset: Espergærde

Civilstatus: Gift

Uddannelse: Bygningskonstruktør

Beskæftigelse: Byggeleder

Hvorfor stiller du op for dit parti og ikke et af de andre?

Fordi det er min overbevisning, at LAs mærkesager og principper er vejen frem, for et mere frit Danmark. For mig er frihed vigtigst. Jeg tror på frihed under ansvar og at vi som personer skal have lov til, at leve det liv vi drømmer om, med hvem vi vil, hvor vi vil, uden ligegyldige restriktioner.

Hvad er Helsingørs største problem, og hvordan vil du løse det?

Der mangler langsigtede visioner for udvikling af byerne. Der er en tendens til, at skynde projekter igennem og dermed begrænse fremtidig udvikling. De seneste projekter der er blevet præsenteret, møder modstand, da man har glemt borgere og lokalplaner i processen. I retning mod løsningen: 1) helhedsløsninger i samarbejde ml. kommune og borgere. 2) at man ikke bare giver efter for investorerne.

Hvad er det bedste ved Helsingør?

Beliggenheden. Vi har så meget at byde på: Havne, strande, moser, skove, marker, bymidte, hyggelige landsbyer, museer, historie. Det giver kommunen en mangfoldighed, fordi der er noget for enhver.

Hvordan kan netop du som politiker gøre Helsingør bedre?

Jeg kan være med til, at præge den politiske retning i kommunen. Jeg kan præge udviklingen, så der bliver mere fokus på kernevelfærd og mindre på bureaukrati, og at vores byer gøres mere attraktive for nye borgere, virksomheder og uddannelser. På den måde kan der skabes værdi for alle.

Hvad skal vælgerne passe på, når de sætter krydset?

At de ikke kommer til, at sætte krydset ved det parti/den kandidat de ikke tror på, kan føre Helsingør kommune den rette vej. Og at de ikke laver en markering, som kan gøre stemmesedlen ugyldig.

Start typing and press Enter to search